Izberite jezik:

Splošni Pogoji

GC glasbeni centri d.o.o.

Ob železnici 10, 2000 Maribor

p.e. Proizvodnja harmonik

Pesnica pri Mariboru 39, 2211 Pesnica pri Mariboru
Tel : 00386(0) 30 403 206

Tel : 00386(0) 40 566 897   
sales@alpen-harmonike.com

Matična številka: 3936155000

Ident. št. za DDV: SI 74832743

IBAN: AT77 2081 5000 0650 9293

Podjetje je zavezanec za DDV.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine GC glasbeni centri d. o. o., so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e -poslovanje.

Spletna trgovina GC glasbeni centri d. o. o. je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje GC glasbeni centri d. o. o. , v nadaljevanju ponudnik.

Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Registracija uporabnika ni pogoj za nakup v spletni trgovini. Z registracijo je uporabniku le poenostavljen postopek nakupa, dostop pa ima tudi do nekaterih drugih storitev.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine GC glasbeni centri d. o. o., pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe. Rok v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in
pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Cene

Vse cene v spletni trgovini so v € (evrih) in vključujejo 22% DDV

V cenah niso vračunani stroški dostave.

ČE IZDELKA NI NA ZALOGI, POVPRAŠAJTE O CENI, SAJ SE TA PRI NOVI  DOBAVI LAHKO SPREMENI!!!

Načini plačila

Nakupe preko interneta lahko kupec plača na sledeče načine:
1. po predračunu z nakazilom na račun podjetja GC glasbeni centri d. o. o.,
ki je naveden na predračunu
2. preko Pay pal računa